Bitcoin Black Friday er tilbake med full styrke for 2020, og understreker Bitcoin sin makt som et betalingsverktøy med store rabatter på detaljhandelsvarer.

Før Bitcoin var en bevegelse, var det en digital valuta. Mens det viktige aspektet av Bitcoin blir fremhevet ofte, får den tillatelsesløse betalingssiden ofte ikke den oppmerksomheten den fortjener. I 2012 omfavnet Jon Holmquist Black Friday-ferien for å hjelpe Bitcoin Circuit å vise frem fordelene ved deres favorittteknologi, og lanserte BitcoinBlackFriday.com og hacking et mainstream kulturelle øyeblikk til et verktøy for Bitcoin-adopsjon.

I de siste årene har tusenvis av selgere deltatt i Bitcoin Black Friday, og tilbyr spesielle rabatter for de som er villige til å betale i BTC

P2P-markedsplasser har lagt til rette for bitcoin-rabatter på normale innkjøp, og BTC-betalingsprosessorer har ledet kunder til massive kataloger for bitcoin-vennlige avtaler. I 2013 ble ferien en mulighet til å hjelpe barn berørt av en stor tyfon på Filippinene. Samme år kunngjorde BitPay at de hadde behandlet rekordhøye 55 288 kjøpmannstransaksjoner i bitcoin i november takket være ferien.

Men feiringen vaklet i 2017 da Bitcoin bruk som betalingsverktøy ble i konflikt med den større samfunnsdebatten om blokkstørrelser og transaksjonshastigheter i kjeden

Siden den gang har det skjedd store skalerings- og betalingsfremskudd, som utviklingen av Lightning Network og fremveksten av nye betalingskort og behandlingsløsninger.

Med tanke på den fremgangen, har vi i Bitcoin Magazine bestemt at det er på tide å omregne fortellingen rundt Bitcoin-betalinger og minne verden om at Bitcoin er et utrolig verktøy for handel og den uunngåelige valutaveksling som er valgt for internett. Ved å bringe Bitcoin Black Friday tilbake, oppfordrer vi forbrukere og forhandlere til å handle i BTC og bygge videre på bitcoin sirkulær økonomi, ta et viktig skritt mot hyperbitcoinization og bidra til å skape det gratis og åpne verdisystemet som vi alle fortjener. Det er også en flott mulighet til å samhandle med noen av de nye open source-verktøyene og funksjonene som har kommet for Bitcoin, så vel som de mange selskapene som bygger grunnlaget for Bitcoin-økonomien.

Bitcoin Black Friday 2020 er sjansen for å fremme BTC-adopsjon for både brukere og selgere, for å gjøre bitcoin til et reelt byttemedium for flere hverdagslige mennesker og å vise frem den ydmyke begynnelsen på denne teknologien som fortsatt er begynnende. Det er også en spennende påminnelse om hvor mye kule Bitcoin swag som er til salgs hver dag, fra maskinvarepartnere og noder som danner ryggraden i Bitcoin-nettverket, til det enestående kunstverk og litteratur som feirer denne kulturelle revolusjonen. La oss være sikre på å støtte disse flotte skapere og reklamer.